Voor ZZP'ers

Wij nemen je volledige backoffice uit handen, inclusief factoring. Alle administratie wordt voor je geregeld en jij kunt je richten op waar je goed in bent: ondernemen.

Voor ZZP'ers

Wat je van ons mag verwachten

Bepaal zelf het moment van uitbetalen

Bepaal zelf het moment van uitbetalen

Via onze betaalapp ben jij zelf in controle over de uitbetalingstermijn van je facturen. Tegen een kleine vergoeding kunnen we je al binnen 3 dagen uitbetalen.
Volledig debiteurenbeheer

Volledig debiteurenbeheer

Wij nemen we alle debiteurenbeheer voor je uit handen. Wij voeren dit op een nette en professionele manier uit zodat de relatie tussen jou en de Opdrachtgever hier geen last van ondervindt. Via onze Portal kun je de zien welke acties we nemen en wat de status is van je betalingen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over nog openstaande facturen en garanderen we altijd de betaling van je (fact)uren.
Snelle digitale contract- en urenafhandeling

Snelle digitale contract- en urenafhandeling

Van het aanmelden tot en met het ondertekenen van het contract, alles gaat digitaal via onze portal. Jij hoeft daarna alleen maar een digitale handtekening te zetten en regelmatig je gewerkte uren door te geven. Wij zorgen voor de rest.
Gratis toegang tot helpdesk en vele extra's

Gratis toegang tot helpdesk en vele extra's

Via Fellow kun je altijd contact opnemen met een medewerker van onze helpdesk. Zo krijg je direct antwoord op al je vragen. Daarnaast heb je toegang tot onze partners die met aantrekkelijke kortingen hun diensten en producten aanbieden. Zo profiteer jij als eigen ondernemer van allerlei voordelen die je werk nog leuker én makkelijker maken!

Welk pakket past bij mij?

Op basis van jouw persoonlijke wensen kies je het pakket dat bij jou past.

Premium

Gratis

Correcte afhandeling

 • Standaard uitbetaling binnen 30 dagen
 • Online contract binnen 48 uur

24/7 toegang tot FELLOW Website/Portal met:

 • Factuurstatus
 • Tijdsregistratie
 • Administratie
 • Contracten
 • Onbeperkt toegang tot helpdesk (telefoon, mail en chat)

Persoonlijk aanspreekpunt

 • Juridisch en financieel advies

Korting bij FELLOW partners

 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Zorgverzekering
 • Pensioen

Premium PLUS

€ 1,50 per uur

Alles van pakket Premium

 • Standaard uitbetaling binnen 14 dagen
 • Mogelijkheid eerdere betaling van facturen

Extra / korting op

 • Opleidingen/cursussen/trainingen
 • Abonnementen en diensten
 • Mobiliteit/autolease

Vergoeding van kosten voor

 • Screening (VOG)
 • Gezondheidscheck

Wil je meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of meld je direct aan!

Veel gestelde vragen

Bekijk hiernaast de antwoorden op de meest gestelde vragen

Ben jij een ZZP’er? Dan is Fellow bedoeld voor jou. Wij helpen je met je administratie en zorgen dat je alles op orde hebt voor de Belastingdienst. Daarnaast mag je altijd gebruik maken van onze expertise als je vragen hebt. Zo heb jij je handen vrij om dat te doen waar jij goed in bent.

Via onze betaalapp bepaal je zelf de uitbetalingstermijn van je facturen. Standaard krijg je van ons betaald na 30 dagen. Kies je voor het PREMIUM PLUS pakket dan krijg je al binnen 14 dagen betaald, óók als wij pas later het geld van je Opdrachtgever ontvangen. Wil je na 3 dagen al uitbetaald worden? Dat kan tegen een kleine vergoeding.

Dankzij ons eenvoudig aanmeldproces kan je snel aan de slag. Meld je direct aan via onze contactpagina of de aanmeldbutton aan de bovenkant van deze pagina. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een email met instructies om een account aan te maken in onze portal. Zodra je een account hebt, kunnen wij je koppelen met je opdracht en Opdrachtgever. Wij zorgen vervolgens voor de rest!

Wij werken met voor de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten voor alle ZZP’ers. In de basis is dit een standaardcontract. Om jou en je Opdrachtgever te vrijwaren van risico’s vindt er nog altijd een screening op de contracten plaats door onze compliance specialisten. Op basis van deze screening garanderen wij een risicovrije samenwerking. Uiteraard zorgen wij dat deze altijd up-to-date zijn, zodat je geen risico loopt en zonder zorgen direct aan de slag kan bij je Opdrachtgever.

We bieden jou via je Opdrachtgever een gratis PREMIUM-pakket aan. Wij zorgen voor alle contractafhandeling, digitale urenregistratie, selfbilling facturatie en 24/7 toegang tot de portal en helpdesk. Naar wens kan je ook kiezen voor een upgrade naar een PREMIUM PLUS-pakket voor slechts € 1,50 per gewerkt uur. Daarmee krijg je alle voordelen van het PRO-pakket, inclusief vele extra’s, zoals standaard uitbetaling in 14 dagen, korting bij diverse partners van Fellow, een persoonlijk aanspreekpunt en nog veel meer!

Na aanmelding in de Portal van Fellow heb je direct 24/7 inzicht in al je gegevens en actieve opdrachten. Bekijk welke opdrachten er bij welke Opdrachtgevers actief zijn, wat de status is van ingediende uren en het afgesproken uurtarief. Daarnaast heb je inzicht in al je facturen en kan je via de Portal gegevens nalezen over aangeleverde documenten, getekende contracten en algemene informatie. Erg handig voor je aangifte bij de Belastingdienst.