De betrouwbare partner

Wij regelen de volledige administratieve afhandeling rondom de inhuur van ZZP’ers, zodat jij geen enkel financieel of juridisch risico loopt. Zo heb jij je handen vrij om te doen waar je goed in bent. Wij werken met de volgende kernwaarden: • Duidelijk • Betrouwbaar • Eenvoudig

De betrouwbare partner

Werk vandaag aan je plezier

De kracht van Fellow zit in het snel uitvoeren van alle administratie en facturatie voor flexibele inhuur. Zonder risico. Zonder fouten. En tegen een scherp tarief.

Met een eenvoudig aanmeldproces via onze digitale portal leggen wij alles transparant en duidelijk vast in een contract. Fellow voert snel en correct alle administratie en facturatie voor je uit.  Met één klik op de knop heb je 24/7 inzicht in alle gegevens en kun je de getekende contracten inzien. En als er toch nog vragen zijn, kan je altijd terecht bij je eigen vaste contactpersoon.

Dat geeft ons een unieke positie binnen een markt, waarin wij geloven dat iedere specialist of organisatie moet doen waar hij (of zij) goed in is en deze core business zo optimaal mogelijk te moeten inzetten.

Werk vandaag aan je plezier, dan doen wij de rest.

 

Betrouwbaar en duidelijk

Fellow is ontstaan uit de succesformule van STAR, onderdeel van TSG (The Specialist Group). Al sinds 2001 verbindt STAR de beste specialisten aan de meest uitdagende projecten en Opdrachtgevers. Zij zijn groot geworden in de (petro)chemische industrie & energiesector en bouwden ondertussen hun expertise uit naar life sciences, offshore en infra. Overal waar uitdagende projecten zijn, helpt STAR Opdrachtgevers bij het vinden van specialisten die het tot een succes brengen.

TSG is een groep gespecialiseerde detacheringsbureaus voor technisch specialisten. Zij zorgen ervoor dat de technische uitdagingen, waarmee onze Opdrachtgevers worden geconfronteerd vlekkeloos verlopen en dat ze partners hebben om op te vertrouwen. Voor projecten van vast personeel, voor net afgestudeerde of ervaren specialisten. Met een brede basis van hoogopgeleide technische specialisten helpt TSG industrieën verder naar een duurzame toekomst.

De aanpak van Fellow sluit hier perfect op aan: door middel van onze bewezen betrouwbare dienstverlening kunnen wij echt waarde leveren zonder verborgen risico’s. Daarom nemen wij je volledige administratie voor onze rekening, zodat jij je kan richten op vandaag.

 

Zo. Nu kun jij je focussen op dat waar je goed in bent.