Voor Opdrachtgevers

Wij regelen de administratieve afhandeling rondom de inhuur van ZZP’ers, met uitsluiting en vrijwaring van alle risico’s.

Voor Opdrachtgevers

Wat je van ons mag verwachten.

Vaste contactpersoon voor al je vragen

Vaste contactpersoon voor al je vragen

Behoud zelf de regie over de flexibele inhuur van jouw ZZP’ers. Van het aanmelden tot het ondertekenen van het contract, alles gaat snel en digitaal via onze portal. Zo heb je binnen 48 uur al je professionals aan het werk! Ontstaan er tijdens het project vragen over onze dienstverlening of flexibele inhuur in het algemeen? Geen zorgen, bij je eigen vaste contactpersoon kun je altijd terecht voor vragen.
Altijd gegarandeerde uitbetaling

Altijd gegarandeerde uitbetaling

In de Wet betalingstermijnen (2021) is vastgelegd dat een factuur aan een ZZP’er altijd binnen 30 dagen betaald moet worden door de Opdrachtgever. Lukt dit niet, dan zorgt dat voor extra administratie, kosten, stress, en kan het de relatie met je ZZP’er lelijk verstoren. Daarom garandeert Fellow dat een ZZP’er altijd binnen 30 dagen uitbetaald krijgt. Ook als het voor jou als Opdrachtgever even tegenzit of andere betaalafspraken zijn gemaakt.
Vrijwaring van alle risico’s

Vrijwaring van alle risico’s

Onze eigen juridische specialisten controleren de opdracht en de gegevens van de ZZP’er. Bij akkoord ontvang je via de portal een duidelijk contract met volledige uitsluiting van alle inhuurrisico’s. Jij hoeft alleen nog maar een digitale handtekening te zetten, daarna kunnen je ZZP’ers direct aan de slag.
Alle flexibele inhuur op 1 factuur

Alle flexibele inhuur op 1 factuur

Wanneer je jouw ZZP’ers bij Fellow aanmeldt, heb je alle gegevens op één plek beschikbaar, ook die van je Leveranciers. Wij zorgen voor een betrouwbare financiële administratie en sturen je slechts 1 factuur voor alle dienstverlening per afgesproken periode.

Wil je meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of meld je direct aan!

Veel gestelde vragen

Bekijk hiernaast de antwoorden op de meest gestelde vragen

Als onderdeel van TSG ontzorgt Fellow Opdrachtgevers in Nederland voor alle branches en alle sectoren. Met onze eenvoudige urenregistratie en facturatieproces ontzorgen wij je ZZP’ers en helpen wij jouw business te groeien. Voeg makkelijk nieuwe ZZP’ers en opdrachten toe. Wij zorgen voor de administratieve details, terwijl jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent.

Door gebruik te maken van de diensten van Fellow nemen wij de volledige administratie met alle risico’s voor je uit handen. Wij zorgen voor alle contractafhandeling, registratie van alle ZZP’ers, digitale urenregistratie en facturatie. Bovendien krijg je 24/7 toegang tot de portal en kan je voor vragen bij je eigen vaste contactpersoon terecht.

Over onze tarieven doen wij niet geheimzinnig. Jij betaalt alleen voor de afgesproken dienstverlening. Hoe meer ZZP’ers je aanmeldt, hoe hoger de korting.

Dankzij ons eenvoudige aanmeldproces kan je razendsnel aan de slag. Meld je aan via onze contactpagina of de aanmeld button aan de bovenkant van de pagina. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een email met instructies om een account aan te maken in onze portal. Zodra je een account hebt, kan je jouw ZZP’ers of Leveranciers bij ons aanmelden en koppelen aan de opdracht(en). Wij zorgen vervolgens voor de rest!

Wij werken met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten voor alle ZZP’ers. In de basis is dit een standaardcontract. Om jou en je ZZP’er te vrijwaren van risico’s vindt er altijd een screening op de contracten plaats door onze compliance specialisten. Op basis van deze screening garanderen we een risicovrije samenwerking.

Wanneer je zelf externe professionals inhuurt, komen daar een aantal risico’s bij kijken. Deze kunnen voortkomen uit de Wet Keten Aansprakelijkheid, de (voorlopige) Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) of de wet Waadi. Maar er kunnen ook risico’s ontstaan door schade uit beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid en naheffingen vanwege een verkapt dienstverband. Wij sluiten alle risico’s uit, inclusief financiële risico’s en geven hier volledige vrijwaring voor.

Na aanmelding in de Portal van Fellow heb je direct 24/7 inzicht in al je gegevens voor externe inhuur en zie je alle opdrachten en actieve ZZP’ers. Via de urenregistratie zie je de openstaande en goedgekeurde uren, inclusief de afgesproken tarieven en bijbehorende facturen. Daarnaast kan je via de Portal gegevens nalezen over aangeleverde documenten en getekende contracten.

Door het aanmelden van jouw ZZP’ers kunnen zij gratis gebruik maken van de diensten van Fellow zoals het online tekenen van het opgestelde contract, digitaal registreren van de uren, self-billing facturatie en inzicht in alle gegevens via de Portal. Daarnaast kan de professional tegen een kleine vergoeding eerder zijn facturen laten uitbetalen via onze gratis betaal-app.

Wanneer je gebruik maakt van verschillende Leveranciers voor ZZP’ers, zorgen wij voor een eenvoudige facturatie van al je partners via Fellow op 1 factuur. Op deze manier heb je geen losse facturen meer en geen goedkeuring van uren in diverse apps, e-mails en portals. Je bespaart tijd en behoudt zo het overzicht op alle flexibele inhuur.