Voor Leveranciers

Fellow is ook een betrouwbare partner voor Leveranciers. Wij zorgen voor een snelle contractafhandeling, een duidelijke urenregistratie en bijbehorende facturatie.

Voor Leveranciers

Voordelen als Leverancier

Gegarandeerde betaling

Gegarandeerde betaling

Fellow betaalt je de afgesproken fee op basis van de urenregistratie in de Portal en afspraken met de Opdrachtgever. Wil je de facturen sneller betaald krijgen? Maak dan gebruik van onze betaalapp, tegen een kleine vergoeding word je al na 3 dagen uitbetaald.
Contractafhandeling zonder risico’s

Contractafhandeling zonder risico’s

Onze eigen juridische specialisten beschikken over de juiste kennis van arbeids- en contract recht en gebruiken goedgekeurde modelovereenkomsten om risico's uit te sluiten.
Eerlijke dienstverlening

Eerlijke dienstverlening

De kernwaarden van Fellow zijn duidelijk, betrouwbaar en eenvoudig. Dit passen wij overal toe op onze dienstverlening. Wij hanteren 1 op 1 de voorwaarden van de Opdrachtgever in onze overeenkomsten, zodat jij precies weet wat je krijgt.

Wil je meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of meld je direct aan!

Veel gestelde vragen

Bekijk hiernaast de antwoorden op de meest gestelde vragen

De dienstverlening van Fellow is geschikt voor alle Leveranciers van zelfstandige specialisten in Nederland. Met onze urenregistratie en facturatieproces voor ZZP’ers helpen wij je business te laten groeien. Ontvang je eigen betalingen nog sneller via onze betaalapp en voeg snel nieuwe medewerkers toe om je klanten een optimale ervaring te bieden. Wij zorgen voor de administratieve details, jij ziet je omzet stijgen.

Via onze betaalapp ben jij zelf in controle over een versnelde uitbetalingstermijn van je factuur. Standaard krijg je van ons betaald zodra de Opdrachtgever ons heeft betaald. Die termijn ligt gemiddeld rond de 30 dagen. Tegen een kleine vergoeding kan je die termijn via de betaalapp versnellen naar 1 week of zelfs 3 dagen. Gegarandeerd!

Dankzij ons efficiënte aanmeldproces kan je razendsnel aan de slag. Meld je direct aan via onze contactpagina of de aanmeld button aan de bovenkant van de pagina. Je ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een e-mail met instructies om een account aan te maken in onze portal. Zodra je een account hebt, kun je jouw ZZP’ers bij ons aanmelden ontvang je een samenwerkingsovereenkomst. Wij zorgen vervolgens voor de rest.

Fellow werkt met een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten voor alle ZZP’ers. In de basis is dit een standaardcontract. Om jou en je ZZP’er te vrijwaren van risico’s vindt er altijd een screening op de contracten plaats door onze compliance specialisten. Op basis van deze screening garanderen we een risicovrije samenwerking.